Azurity Beveiliging. Alle rechten voorbehouden.

Azurity Beveiliging

Azurity Beveiliging verzorgd verschillende beveiligingsdiensten. Denk hierbij aan winkelsurveillanten, horecaportiers, evenementenbeveiligers, EHBO-ers en het beveiligen van objecten.

Azurity Beveiliging beschikt over en ruim bestand gediplomeerd personeel, al onze personeelsleden zijn multi-inzetbaar voor de verschillende beveiligingswerkzaamheden, wij verzorgen in alle disciplines van de beveiliging, dit voor zowel korte termijnen als bijvoorbeeld het beveiligen van een festival, als de langere termijnen bijvoorbeeld het inzetten van winkelsurveillanten in donkere wintermaanden tijdens de koopavond.

Zoekt u dus een beveiligingsbedrijf? Zoek niet verder en neem contact met op met Azurity Beveiliging. Samen bekijken wij uw wensen en maken op basis hiervan een passend voorstel.

Opdrachtgevers

Huur de beste beveiligers, verkeersregelaars, brandwachten of EHBO-ers voor jou klus. Maak een planning en ontvang direct de offerte.

Werken als beveiliger, verkeersregelaar of EHBO-er?

Bepaal je eigen tarief en werkterrein in loondienst of als freelancer. Ook voor verkeersregelaars, brandwachten en EHBO-ers.

Een veilige en flexibele omgeving waar vraag, aanbod, planning, service, informatie & betaling van beveiligingsdiensten samen komen.

Azurity.nl

Beveiligingsdiensten

Verkeersregelaars

Een verkeersregelaar is in Nederland een persoon die de bevoegdheid heeft om instructies op te dragen aan weggebruikers, zoals bepaald in het Reglement verkeersregels en verkeerstekens.

Een evenementenverkeersregelaar krijgt een instructie via e-learning, en mag hiermee enkel voor de aangewezen dagen tijdens het evenement het verkeer regelen conform de taakinstructie van de organisator.

EHBO-ers

Altijd een gecertificeerde professional in de buurt met Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO).