Azurity Beveiliging

Beveiligingsdiensten

Vind bij Azurity de juiste beveiligingsoplossing voor elke klus.

 • Objectbeveiliging

  Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd.

 • Evenementenbeveiliging

  De specialisatie evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen en zorgen dat ongeregeldheden niet uit de hand lopen. Het werk van een evenementenbeveiliger is divers en omvat o.a. toegangscontroles, artiestebegeleiding en toezicht houden op het publiek.

 • Winkelsurveillance

  Retailbeveiliging is een specialisatie op zich en vraagt specifieke vaardigheden als klantvriendelijkheid, coachen van het personeel en goed gastheerschap. Maar ook het kunnen signaleren van ongewenste situaties en waar nodig repressief optreden.

 • Mobiele Surveillance

  De mobiele surveillance diensten omvatten het uitvoeren van controle rondes rondom gebouwen en terreinen met een surveillance wagen. Maar ook de alarmopvolging zodra er een alarmmelding binnenkomt bij de meldkamer.

 • Persoonsbeveiliging

  De persoonsbeveiligier verzorgt de beveiliging van een andere persoon. Zijn of haar belangrijkste taak is het beschermen van die andere persoon, meestal een beroemd of belangrijk iemand zoals een politicus of popster.

 • Zorg Beveiliging

  Een zorgbeveiliger is niet alleen een extra paar ogen en een stevige persoonlijkheid, maar biedt ook een luisterend oor, straalt rust uit en heeft gevoel voor de zorg.

 • Hotel Beveiliging

  Als hotelier sta je voor gastvrijheid en comfort. De hotelgasten willen zich altijd thuis voelen en een veilig gevoel hebben in jouw hotel. Als hotelbeveiliger of nachtreceptionist ben je het visitekaartje van het hotel.

 • Museum Beveiliging

  Een museum waarborgt kunstwerken van enorme waarde. Diefstal en vernieling van kunst in musea zijn zaken waar je jezelf niet mee bezig wilt houden, maar het is helaas wel realiteit.

Azurity Beveiliging
Feedback
Help us improve by sharing your feedback. Bedankt voor het delen van uw feedback!

How would you rate your experience?

Slecht
Matig
Neutraal
Goed
Geweldig
Selecteer een element op de pagina.

Mogen wij eventueel contact met u opnemen over uw feedback? (niet verplicht)

Bedankt voor het delen van uw feedback!

Selecteer een element op de pagina.