Het software platform voor de beveiligingsbranche

Innovatieve software oplossingen!

De Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (WPBR) is een noodzakelijk kwaad, waar u zich als professional helemaal niet mee bezig wenst te houden. Je richt zich liever op uw core-business / werkzaamheden. Wij onderkennen dat gevoel. Toch moet je als ondernemer en beveiliger zaken zodanig regelen dat je aan de vigerende wet- en regelgeving voldoet.

Het Azurity platform is speciaal gemaakt voor de beveiligingsbranche. Onze online software heb je alle tools in handen die voor jouw onderneming van belang zijn. Hierdoor heb jij meer tijd om de focus te leggen waar jij dat wilt!

De software is GRATIS te gebruiken. Voor enkele specifieke functies betaalt u slechts een pay-as-you-go-fee voor wat je gebruikt.

Feitje! Wist je dat?

Elke beveiliger een legitimatie bewijs conform de WPBR dient te dragen van het bedrijf waarvoor hij/zij op dat moment werkzaam is (art. 9 lid 8 WPBR). Een legitimatie aanvragen bij de afdelings korpschefzaken moet gebeuren en dit tot wel 8 weken kan duren en €86,- aan leges kost.

Zoek & Boek inleners

Rapportages & Reviews

Slimme kalender

Planning

Pas-management

Digitaal legitimatie aanvragen

Ditigaal aanmelden werkzaamheden conform RBPR

Personeel Inlenen (en pas administratie)

Flexibile tarieven (directe prijsopgave)

Snelle administratie (facturatie & betaling)

Azurity Identity App

Met de Azurity Identity App kan ingeleend personeel middels onze speciaal ontwikkelde congintieve pas herkennings technologie gecontroleerd worden of het ingeleende personeel is aangemeld.

Door de cognitieve pas herkennings technologie zijn de gegevens beschermd tegen oneigenlijk gebruik. De gegevens kunnen alleen middels een foto worden opgevraagd.

Wist je dat?

Beveiligingsbedrijven personeel soms onrechtmatig inhuren en/of de werkzaamheden niet correct aanmelden?

Het niet voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving bij een controle aardig in de papieren en kosten kan lopen. Zo bedraagd een minimale boete voor het dragen van een onjuiste legitimatiebewijs € 2.000,- (onderdeel 11.2 BPBR) en kan dit oplopen tot een bestuurlijke boete van maar liefst € 11.250,- (art. 15 WPBR).

Flexibele Inhuur

Door ons unieke concept en platform is het mogelijk om binnen de vigerende wet- en regelgeving op een flexibele wijze personeel in te lenen.

Door uw inhuur aan te melden als opdrachtgever op ons platform, wordt de betreffende afdeling Korpschefzaken van de Politie, automatisch geinformeerd en zijn de gegevens middels de Azurity Identity App veilig op te vragen voor burger en Politie.

Ditigale legitimatie aanvraag

Middels het Azurity Platform kan de beveiliger een digitaal een legitimatiebewijs voor Azurity Beveiliging aanvragen.

Helaas is de administratieve verwerkingstijd bij de Politie nog wel 8 weken en zitten er de reguliere leges kosten aan verbonden.

Feedback
Help us improve by sharing your feedback. Bedankt voor het delen van uw feedback!

How would you rate your experience?

Slecht
Matig
Neutraal
Goed
Geweldig
Selecteer een element op de pagina.

Mogen wij eventueel contact met u opnemen over uw feedback? (niet verplicht)

Bedankt voor het delen van uw feedback!

Selecteer een element op de pagina.