Jouw beveiliging,
waar en wanneer jij wilt.

Beveiliger

Bepaal je eigen tarief en werkterrein in loondienst of als freelancer. Ook voor verkeersregelaars, brandwachten en EHBO-ers.

Meer Informatie...
Azurity Beveiliging

Dé beveiligingsbranche App

Azurity verbindt veiligheidsprofessionals en opdrachtgevers en levert slimme software tools voor een eenvoudige bedrijfsvoering.

Progressive Web App
Google Play Store
Slaapp Logo

Vrijheid & Veiligheid

Een veilige en flexibele omgeving waar vraag, aanbod, planning, service, informatie & betaling van beveiligingsdiensten samen komen.

Wij luisteren...!

5-sterren service! Laat direct weten of de professionele dienst voldoet aan de verwachting. Jouw review helpt ons in het aanbod van de beste professionele beveiligers.

Verdien extra!

Omdat we samen het platform succesvol maken, willen we je daarvoor ook belonen! Wanneer je een nieuwe professional of opdrachtgever aanbrengt, kun je tot wel € 925,50 extra verdienen per doorverwijziging per jaar. Lees meer...

Flexibele Inhuur

Door ons unieke concept en platform is het mogelijk om binnen de vigerende wet- en regelgeving op een flexibele wijze personeel in te lenen.

Door uw inhuur aan te melden als opdrachtgever op ons platform, wordt de betreffende afdeling Korpschefzaken van de Politie, automatisch geinformeerd en zijn de gegevens middels de Azurity Identity App veilig op te vragen voor burger en Politie.

Feedback
Help us improve by sharing your feedback. Bedankt voor het delen van uw feedback!

How would you rate your experience?

Slecht
Matig
Neutraal
Goed
Geweldig
Selecteer een element op de pagina.

Mogen wij eventueel contact met u opnemen over uw feedback? (niet verplicht)

Bedankt voor het delen van uw feedback!

Selecteer een element op de pagina.